Fordeler med søkemotoroptimalisering.jpeg

Fordeler med søkemotoroptimalisering

Vi svarer på hvorfor det er viktig med en strategi for synlighet hos søkemotorene. 

Søkemotoroptimalisering (SEO) fokuserer på å øke kvantiteten og kvaliteten på trafikken til nettsiden din gjennom organiske søkeresultater.

Les mer om hva søkeoptimalisering er her.

SEO omfatter både tekniske og kreative elementer for å bedre rangeringen i søkeresultatene og å drive potensielle kunder inn til nettsiden din. Erfaring viser at høye rangeringer i søkeresultater har påvirker bedrifters inntekt.

 

Tiltrekk flere kunder

Selv om sosiale medier og andre typer trafikk kan generere besøkende til nettstedet ditt, er søkemotorer den primære metoden for navigasjon for de fleste internettbrukere. Dette gjelder uansett om nettstedet ditt inneholder tekst, tjenester, produkter eller informasjon. Bedrifter eksisterer fordi det er et behov for de produktene eller tjenestene bedriften tilbyr. Men dette hjelper ikke om potensielle kunder ikke finner frem til ditt tilbud.

 

Nå de som leter etter det du har å tilby

Søkemotorer som Google og Bing er unike ved at de gir målrettet trafikk til mennesker som er aktivt på jakt etter det du tilbyr, og søkemotorer fungerer som veinettet som gjør det mulig. Dersom søkemotorene ikke kan finne nettstedet ditt, går du glipp av mange muligheter til å drive trafikk inn til nettstedet ditt.

 

Hvordan kan min bedrift bli mer synlig?

Det er mange måter å bedre resultatene dine i organiske søk, fra ordleggingen på nettsiden din til å sørge for at nettstedet ditt er strukturert på en måte som søkemotorene forstår. SEO handler ikke bare om å bygge søkemotorvennlige nettsteder. Det handler om å gjøre nettstedet bedre for mennesker også.

Sist oppdatert: 30.oktober 2017

Trygg Media jobber daglig med søkemotoroptimalisering for ulike bransjer. Fyll ut vårt skjema for å å få analyse av dagens situasjon for din bedrift. 

Flere blogginnlegg